Brandveiligheidsadvies AVR Afvalverwerking

Ten behoeve van de aanvraag revisievergunning milieu is een brandveiligheidsplan opgesteld, waarin relevante incidentscenario’s zijn uitgewerkt. Voor verschillende wijzigingen en uitbreidingen binnen de inrichting heeft Vigiles advies verstrekt en, ten behoeve van de vergunningsaanvraag, rapporten opgesteld. Voor de buitenopslag van gebaald afval zijn warmtestralingsberekeningen opgesteld en brandbestrijdingsvoorzieningen geadviseerd.

Brandveiligheidsinstallaties

Vigiles heeft uitgangspuntendocumenten (UPD’s) en programma’s van eisen (PvE’s) opgesteld voor brandmeldinstallaties, ontruimingsalarminstallaties, sprinklerinstallaties, watermistsystemen en blusgassystemen. Recent is Vigiles als adviseur en projectondersteuner betrokken bij de vervanging van alle brandmeldcentrales op het terrein.

Ons Vigiles team

Vigiles Brandveiligheid is expert op gebied van brandveilige diensten en oplossingen. We bouwen voort op 20 jaar expertise en beschikken over deskundige adviseurs met een brede ervaring in brandveiligheid, hulpverlening, industriële veiligheid en zakelijke dienstverlening. We worden gedreven door veiligheid, hebben oog voor detail en leveren praktijkgericht advies op maat waarbij we gebruik maken van de best bestaande of innovatieve oplossingen. Wij werken voor het bedrijfsleven, woningcorporaties, industrie en overheid.