Teamleden

Matthijs Bakker Vigiles
Adviseur brandveiligheid

Matthijs Bakker

Na zijn opleiding tot brandweermanager heeft Matthijs als teamleider risicobeheersing brede kennis opgedaan op het gebied van fysieke-, brand- en tunnelveiligheid. Matthijs zijn aanpak kenmerkt zich door een stekte focus op veiligheid vanuit een pragmatische grondhouding. Door zijn operationele ervaring als hoofdofficier van dienst bij de Veiligheidsregio Zeeland kent hij de mogelijkheden, maar ook de onmogelijkheden van de brandweer. Matthijs is sociaal, een teamspeler, klant- en resultaatgericht en beschikt over goede adviesvaardigheden. Daarnaast is Matthijs betrokken, voelt zich verantwoordelijk voor een goed resultaat en de veiligheid van uw bedrijf. Hij heeft ervaring als projectleider en het werken in zowel een operationele als een bestuurlijke omgeving.

Lees meer Lees minder
Adviseur brandveiligheid

Jasper Wilderom

Na zijn opleidingen bouw- en bedrijfskunde heeft Jasper zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van brandveiligheid. Jasper heeft ruime kennis van de wet- en regelgeving en kent de onderliggende brandveiligheidsconcepten. Door zijn ervaring als vrijwillig brandweerman kent hij de risico’s van brand, de (on)mogelijkheden van de brandweer en kan deze vertalen naar een passend brandveiligheidsconcept. Jasper heeft diverse projecten begeleid, van de ontwerp- tot de gebruiksfase. Hij is sociaal, klant- en resultaatgericht.

Lees meer Lees minder
sander-de-bruijn
Adviseur brandveiligheid

Sander de Bruijn

Na het afronden van zijn HBO studie Bouwkunde is Sander sinds maart 2016 werkzaam als adviseur brandveiligheid bij Vigiles. Sander specialiseerde zich tijdens zijn studie Bouwkunde op het bouwfysische gedeelte, waaronder ook brandveiligheid. Sander is sociaal, klant- en resultaatgericht. Hij beschikt over een gedisciplineerde en planmatige manier van werken. Hierdoor is Sander een waardevolle aanvulling in uw project.

Lees meer Lees minder
Adviseur Brandveiligheid

Leroy Minderman

Leroy is sinds 2020 werkzaam bij Vigiles en gespecialiseerd in bouwkundige brandveiligheid. Hij is als adviseur betrokken bij inspecties van bestaande gebouwen en advisering van nieuwbouw. Leroy is sociaal en betrokken.

Lees meer Lees minder
Adviseur Brandveiligheid

Steven Bareman

Steven is sinds 2023 werkzaam bij Vigiles als adviseur brandveiligheid en gespecialiseerd in brandveiligheidsinstallaties. Met zijn kennis en achtergrond als projectleider ondersteunt hij klanten bij het ontwerp, de aanbesteding en uitvoering van brandveiligheidssystemen.

Lees meer Lees minder
maaike-wisse
Office manager

Maaike Wisse-Ruben

Maaike is onze spin in het web en bij Vigiles verantwoordelijk voor de financiële-administratie en back-office.

Lees meer Lees minder