Teamleden

matthijs-bakker
Adviseur brandveiligheid

Matthijs Bakker

Matthijs heeft, na zijn opleiding tot brandweermanager, als teamleider risicobeheersing brede kennis opgedaan op het gebied van fysieke- veiligheid en brandveiligheid. Matthijs zijn aanpak kenmerkt zich door een stekte focus op veiligheid vanuit een pragmatische grondhouding. Door zijn operationele ervaring als hoofdofficier van dienst bij de Veiligheidsregio Zeeland kent hij de mogelijkheden, maar ook de onmogelijkheden van de brandweer. Matthijs is sociaal, een teamspeler, klant- en resultaatgericht en beschikt over goede adviesvaardigheden. Daarnaast is Matthijs betrokken, voelt zich verantwoordelijk voor een goed resultaat en de veiligheid van uw bedrijf. Hij heeft ervaring als projectleider en het werken in zowel een operationele als een bestuurlijke omgeving.

Lees meer Lees minder
Jasper Wilderom
Adviseur brandveiligheid

Jasper Wilderom

Jasper heeft zich, na zijn opleidingen bouw- en bedrijfskunde, ontwikkeld tot een specialist op het gebied van brandveiligheid. Hij heeft ruime kennis van de wet- en regelgeving en kent de onderliggende brandveiligheidsconcepten. Door zijn ervaring als vrijwillig brandweerman kent hij de risico’s van brand, en de (on)mogelijkheden van de brandweer. Jasper heeft diverse projecten begeleid, van de ontwerp- tot de gebruiksfase.

Lees meer Lees minder
sander-de-bruijn
Adviseur brandveiligheid

Sander de Bruijn

Sander is, na het afronden van zijn HBO studie Bouwkunde, gestart als adviseur brandveiligheid bij Vigiles. Hij specialiseerde zich tijdens zijn studie Bouwkunde op het bouwfysische gedeelte, waaronder brandveiligheid. Sander is sociaal, klant- en resultaatgericht. Hij beschikt over een gedisciplineerde en planmatige manier van werken. Hierdoor is Sander een waardevolle aanvulling in uw project.

Lees meer Lees minder
leroy-minderman
Adviseur Brandveiligheid

Leroy Minderman

Leroy is sinds 2020 werkzaam bij Vigiles en gespecialiseerd in bouwkundige brandveiligheid. Hij is betrokken bij inspecties van bestaande gebouwen en advisering van nieuwbouw. Leroy is sociaal en betrokken.

Lees meer Lees minder
steven-bareman
Adviseur Brandveiligheid

Steven Bareman

Steven is sinds 2023 werkzaam bij Vigiles als adviseur brandveiligheid en gespecialiseerd in brandveiligheidsinstallaties. Met zijn kennis en achtergrond als projectleider ondersteunt hij klanten bij het ontwerp, de aanbesteding en uitvoering van brandveiligheidssystemen.

Lees meer Lees minder
maaike-wisse
Office manager

Maaike Wisse-Ruben

Maaike is onze spin in het web en bij Vigiles verantwoordelijk voor de financiële-administratie en back-office.

Lees meer Lees minder
Foto Mika Jansen
Stagiair

Mika Jansen

Mika zit in zijn laatste jaar van de studie bouwkunde aan de HZ University of Applied Sciences. Tijdens zijn studie heeft hij zijn interesse in brandveiligheid en bouwfysica ontwikkeld. Bij Vigiles wil hij zich hier verder in specialiseren.
Mika onderzoekt de effectiviteit en betrouwbaarheid van brandwerende scheidingen in industriegebouwen. Hij onderzoekt aan welke normen de scheidingen moeten voldoen, op welke wijze deze worden getest en wat hiervan de beperkingen zijn. Vervolgens brengt hij in beeld op welke wijze brandwerende scheidingen in de praktijk worden gerealiseerd en hoe deze zich bij een werkelijke brand hebben gedragen. Voor zijn onderzoek bezoekt Mika onder andere het laboratorium van Efectis, verschillende industriegebouwen en trekt hij samen op met ontwerpers van gebouwen, verzekeraars en brandonderzoekers.
Het onderzoek resulteert in aanbevelingen hoe de effectiviteit en betrouwbaarheid van een brandwerende scheiding kan worden geborgd en geeft inzicht in de mogelijke faalkansen. Dit vertaalt Mika onder andere naar principedetails en technische en organisatorische adviezen.

Lees meer Lees minder