Teamleden

matthijs-bakker
Adviseur brandveiligheid

Matthijs Bakker

Matthijs heeft, na zijn opleiding tot brandweermanager, als teamleider risicobeheersing brede kennis opgedaan op het gebied van fysieke- veiligheid en brandveiligheid. Matthijs zijn aanpak kenmerkt zich door een stekte focus op veiligheid vanuit een pragmatische grondhouding. Door zijn operationele ervaring als hoofdofficier van dienst bij de Veiligheidsregio Zeeland kent hij de mogelijkheden, maar ook de onmogelijkheden van de brandweer. Matthijs is sociaal, een teamspeler, klant- en resultaatgericht en beschikt over goede adviesvaardigheden. Daarnaast is Matthijs betrokken, voelt zich verantwoordelijk voor een goed resultaat en de veiligheid van uw bedrijf. Hij heeft ervaring als projectleider en het werken in zowel een operationele als een bestuurlijke omgeving.

Lees meer Lees minder
Jasper Wilderom
Adviseur brandveiligheid

Jasper Wilderom

Jasper heeft zich, na zijn opleidingen bouw- en bedrijfskunde, ontwikkeld tot een specialist op het gebied van brandveiligheid. Hij heeft ruime kennis van de wet- en regelgeving en kent de onderliggende brandveiligheidsconcepten. Door zijn ervaring als vrijwillig brandweerman kent hij de risico’s van brand, en de (on)mogelijkheden van de brandweer. Jasper heeft diverse projecten begeleid, van de ontwerp- tot de gebruiksfase.

Lees meer Lees minder
sander-de-bruijn
Adviseur brandveiligheid

Sander de Bruijn

Sander is, na het afronden van zijn HBO studie Bouwkunde, gestart als adviseur brandveiligheid bij Vigiles. Hij specialiseerde zich tijdens zijn studie Bouwkunde op het bouwfysische gedeelte, waaronder brandveiligheid. Sander is sociaal, klant- en resultaatgericht. Hij beschikt over een gedisciplineerde en planmatige manier van werken. Hierdoor is Sander een waardevolle aanvulling in uw project.

Lees meer Lees minder
leroy-minderman
Adviseur Brandveiligheid

Leroy Minderman

Leroy is sinds 2020 werkzaam bij Vigiles en gespecialiseerd in bouwkundige brandveiligheid. Hij is betrokken bij inspecties van bestaande gebouwen en advisering van nieuwbouw. Leroy is sociaal en betrokken.

Lees meer Lees minder
steven-bareman
Adviseur Brandveiligheid

Steven Bareman

Steven is sinds 2023 werkzaam bij Vigiles als adviseur brandveiligheid en gespecialiseerd in brandveiligheidsinstallaties. Met zijn kennis en achtergrond als projectleider ondersteunt hij klanten bij het ontwerp, de aanbesteding en uitvoering van brandveiligheidssystemen.

Lees meer Lees minder
Foto Mika Jansen
Adviseur Brandveiligheid

Mika Jansen

Mika volgt op dit moment de opleiding HBO Bouwkunde. Naast zijn studie en ter voorbereiding op zijn afstudeerstage werkt Mika als junior adviseur brandveiligheid mee aan diverse projecten. Mika is enthousiast, leergierig en erg geïnteresseerd in de wereld van consultancy en brandveiligheid.

Lees meer Lees minder
maaike-wisse
Office manager

Maaike Wisse-Ruben

Maaike is onze spin in het web en bij Vigiles verantwoordelijk voor de financiële-administratie en back-office.

Lees meer Lees minder
floor-dagelinckx
Stagiaire

Floor Dagelinckx

Floor zit in het vierde jaar van de opleiding Integrale veiligheidskunde en is in januari 2023 gestart aan haar afstudeeronderzoek bij Vigiles. Brandveiligheid is vanuit een scala aan perspectieven te benaderen. De focus van haar onderzoek ligt op het brandveilig gedrag van huurders in en rondom hun woning. Daarnaast richt zij zich op de rol van woningcorporaties en de wijze waarop zij, door middel van interventies, dit gedrag op positieve wijze kunnen beïnvloeden. In het kader van brandveilig leven wordt hier tegenwoordig al steeds meer aandacht aan besteed. Een groot deel van de risico’s bij panden ontstaat namelijk door het gedrag en gebruik van bewoners/bezoekers. Dit is vaak lastig te vangen in wet- en regelgeving. Floor hoopt met haar onderzoek handvaten te kunnen bieden om gerichter te kunnen sturen op gedragsverandering in het kader van brandveilig leven. De gedachte hierachter is dat iedereen een eigen rol heeft in het organiseren van zijn/haar veiligheid.

Lees meer Lees minder