Over Vigiles

Vigiles is specialist in brandveiligheid en fysieke veiligheid. We bouwen voort op 20 jaar expertise en beschikken over deskundige adviseurs met een brede ervaring in brandveiligheid, hulpverlening, zakelijke dienstverlening en consultancy.

 

We worden gedreven door veiligheid, hebben oog voor detail en leveren praktijkgericht advies op maat waarbij we gebruik maken van de best bestaande of innovatieve oplossingen. Naast (brand)veiligheid advies zijn we onze opdrachtgevers van dienst door middel van detachering van ervaren managers, het opleiden van personeel en het ondersteunen van operationele taken en beleidsmatige processen. We werken onder andere voor het bedrijfsleven, veiligheidsregio's, gemeenten en crisispartners. Altijd vanuit een integrale en multidisciplinaire aanpak en in verbinding met de opdrachtgever.

 

Wij schuiven geen rapporten maar ontwikkelen oplossingen die daadwerkelijk de veiligheid verbeteren. Onze overtuiging is dat veiligheid uiteindelijk tussen de oren moet komen te zitten en niet enkel als document in de la moet verdwijnen. Veiligheid moet naar onze mening in het perspectief gezien worden van het beschermen van de (bedrijfseconomische) kernactiviteiten.