Brandveiligheidsadvies

Vigiles adviseert zowel overheden als het bedrijfsleven in brandveiligheid vraagstukken. We hebben kennis over brandveiligheid in de breedste zin van het woord: audits (naar aanleiding van inspecties door de overheid), brandcompartimentenring/scheidingen, het ontwerp van brandbeveiligingsinstallaties (programma’s van eisen) en bouwbegeleiding, veilig vluchten, etc. Wij worden gedreven door brandveiligheid en onderscheiden ons door onze persoonlijke werkwijze en conceptuele benadering van brandveiligheid. Wij zijn deskundig, oplossingsgericht, snel en onafhankelijk. 

 

Door onze kennis en jarenlange ervaring weten wat moet, kan en mogelijk is en kennen de (on)mogelijkheden van de brandweer. We zijn sterk in het afstemmen met het bevoegd gezag (gemeente, veiligheidsregio) waardoor het vergunningverleningsproces meestal sneller verloopt en een eventueel noodzakelijk verbetertraject geen grote gevolgen heeft voor de bedrijfsvoering van de klant.

 

Klik hier voor enkele van onze experties / diensten. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@vigiles.nl of 0115 622145